Givers

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een pet bij felle zon,...
  • Een giver is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 6 januari: Geen activiteit

Locatie: /

Uur: /

Geniet nog van jullie kerstvakantie! De leiding zal wel studeren... :(

Zaterdag 20 januari: Escape Room

Uur: 19:30 - 22:30

Zaterdag 27 januari: Geen activiteit

Locatie: /

Uur: /

De leiding heeft nog steeds examens...

Zaterdag 3 februari: Activiteit

Meer info volgt.

Zaterdag 24 februari: Schaatsnamiddag

Uur: 13:00 - 17:30

Inschrijven op voorhand. €5 meenemen + handschoenen.

Zondag 25 februari - Vrijdag 2 maart: Leefweek

Uur: 20:00

Leefweek is een jaarlijks concept bij de givers. Het is een week 'overleven' in de scouts en met elkaar. De ideale manier om elkaar beter te leren kennen tegen het zomerkamp. De givers gaan elke dag naar school. Na school wordt er voldoende tijd voorzien om te studeren en taken te maken. De naschoolse activiteiten blijven hetzelfde. De givers krijgen elke dag ontbijt, lunch mee naar school en een warme maaltijd na school. Het blijft een week op de scouts dus naar huis gaan, is niet de bedoeling. Het is niet de bedoeling dat de schoolresultaten hier van afzien.

De givers worden zondagavond om 20:00 verwacht in de scouts met een volle maag. Ze hebben een matje of luchtmatras mee, een slaapzak, toiletgerief, zwemgerief, schoolgerief, brooddoos en kleren mee voor heel de week. Vrijdagnamiddag na school mogen ze naar huis. Ze kunnen hun spullen nog komen ophalen op de scouts heel de avond. De kostprijs van deze week is slecht €25.

Zaterdag 3 maart: Geen activiteit

Uur: /

Uitrusten voor volgende week!

Zaterdag 10 maart: Gouw battle!

Uur: 11:20 - 18:00

Meer info via de leiding.

Zaterdag 17 maart:

Uur:

Zaterdag 24 maart: Je hebt simpel en dan heb je dit

Uur: 14:00 - 17:00

Eindelijk terug een normale activiteit, oef!

Zaterdag 21 april: Techniekendag

Uur: 14:00 - 17:00

Vuur maken, tenten opzetten, sjorren, ... hoe doe je dat allemaal? Ontdek het vandaag!