Jonggivers

• Zorg voor gepaste kledij: een regenjas bij nat weer, warme kledij bij koud weer, een pet bij felle zon,...
  • Een jonggiver is verplicht een scoutsdas en een scoutshemd te dragen.

Zaterdag 22 september: Openscoutsdag

Uur: 14:00 - 17:00

Na een lange zomer met een super leuk kamp achter de rug, gaat de scouts terug van start. Zit je in het zesde leerjaar, eerste of tweede middelbaar en wil je eens proberen? Dan ben je meer dan welkom!

Zaterdag en zondag 29-30 september: Overgangsweekend

Uur: zaterdag 13:00 - zondag 11:00

Als jong-giver wordt overgang een weekend. Naast de traditionele overgang zal je lekker eten en blijven slapen op de scouts! Wat neem je mee?

- Slaagerief (matje, slaapzak, kussen, pyjama)

- Toiletgerief (tandenborstel, tandpasta, borstel, washandje, zeep)

- Gamel, bestek en beker

- €5

Zaterdag 6 oktober: Koekenverkoop

Uur: 10:00 - 17:00

Wij gaan vandaag koeken verkopen voor onze kas te spijzen. Dit kan enkel met jullie hulp! Neem jullie lunchpakket mee en we maken er een leuke dag van! Alle hulp is welkom. Zij die enkel in de namiddag kunnen komen, zijn ook meer dan welkom!

Zaterdag 13 oktober: Het Grote Herfstspel

Uur: 14:00 - 17:00

Schijnt de zon nog altijd even hard in de winter? Houdt Ben echt van chocolademelk? Jullie zullen het vandaag te weten komen!

Zaterdag 20 oktober: Stadspel De Haan

Uur: 14:00 - 17:00

Ken jij de haan als je broekzak, bewijs het in dit stadspel, waar teamwork en verantwoordelijkheid  zeer belangrijk zijn!

Zaterdag 27 oktober: BRRRRRRR Halloweeeeen?!?!

Uur: 14:00 - 17:00

Kom verkleed als je durft!

Zaterdag 3 november: Sluipspel

Uur: 19:00-21:00

Ben jij onzichtbaar? Denk jij dat je slimmer bent dan de leiding? Kom het vanavond bewijzen!

Draag vuile kleding!

Zaterdag 10 november: Geen Activiteit

Uur: /

De leiding is op edele confrerieweekend!

Zaterdag 17 november: Levend Cluedo

Uur: 14:00 - 17:00

Jordan is vermoord! Jullie moeten zoeken wie het gedaan heeft, waar de moord gebeurd is, met welk wapen en met welk motief. Tijd om te tonen dat jullie slim genoeg zijn om het mysterie op te lossen!

Zaterdag 24 november: De slimste jonggiver ter wereld

Uur: 14:00 - 17:00

Wie is de slimste jonggiver? Test je kennis en win de titel van slimste jonggiver ter wereld!

Zaterdag 1 december: Het grote maffiaspel

Uur: 14:00 - 17:00

Wie is de stoerste maffiabaas van België? Versla je mede-jonggivers en wordt de machtigste persoon in De Haan!

Zaterdag 8 december: Sinterklaas

Uur: 14:00 - 17:00

Zijn jullie braaf geweest dit jaar? De sint blijft speciaal nog even in het land om die vraag te beantwoorden!

Zaterdag 15 december: Opwarming van de aarde: Crisis!

Uur: 14:00 - 17:00

De wereld heeft te laat gereageerd op de gevolgen van de opwarming van de aarde, waardoor er overal ter wereld verschillende natuurrampen gebeuren! Het lot ligt nu in de mensen hun handen, ze vertrouwen niet meer op de regeringen die alleen maar dachten aan geld en macht. Er is geen energie, geen verwarming, geen licht,… Maar daar zijn natuurlijk oplossingen voor. Kan jij bewijzen dat je kunt overleven in een wereld dat ten onder gaat? Zorg jij voor de redding van onze planeet? Zorg jij voor de redding van je medemens? Vertrouw op elkaar en help elkaar!

Zaterdag 22 december: Kerstreces

Geniet van de vakantie!

Zaterdag 29 december: Kerstreces

Geniet van de vakantie!

Zaterdag 5 januari: Blok

Uur: /

De leiding studeert voor de komende examens, wens hen geluk!